Nog 1 dag
15 April 2007 | ,
15 April 2007 - 16:44
Naat:
Jah en dan???
Lekker niet meer terug naar die ballentent... Whoehaaaaaaa!!!! En laat het voor mij dan nog 1 dag zijn, als ik hoor dat ik mijn droomhuis ga krijgen. ZENNNNNNNNNN, to us both :) -
15 April 2007 - 16:52
Barbara:
jaaaaa...?? en dan? en dan? en dan???
15 April 2007 - 18:39
Jasia:
Ja, nou, en....?! Vertel, vertel ;-) !!! Deze nieuwbakken mama houdt wel van een beetje spannend nieuws, hihihi!
Jasia -
15 April 2007 - 19:43
Aukje:
Hoi Trixie, ja en wat nu met nog 1 dag. Ik kom nergens achter. Nog 1 dag geetter met het werk? Nog 1 dag ergens in Engeland? ik wil wel erg graag weten hoe het met je gaat. Of er uitzicht is in wat dan ook.Nieuwe liefde, nieuwe baan of wat voor nieuws dan ook! Het is hier erg druk geweest. Nieuwe schuttingen en beplanting. Aan weerskanten de heggen eruit.Heerlijk, buren nogal lawaaiig, ik vraag steeds op een nette manier ietwat te dimmen in het een en ander. Maar ach, het leven is een lange leerschool hoe oud je ook bent. Vanaf 25 april zit ik ruim een week in Noordwijkerhout, groenewege 52, in het huis van mijn nicht, als je langs wilt komen altijd welkom, strand is erg dichtbij. En.....mijn mobieltje neem ik dan altijd op!!! want er is niets anders. Geniet je ook zo van het mooie weer?? Ik wel en Ben ook. We moeten gauw weer eens bijkletsen!! Een warme knuffel (nou ja met dir weer??) van Aukje en Ben.
15 April 2007 - 20:37
Mandy:
JOEPIEEEEEEEEEE, dit kan alleen maar iets goeds betekenen!
Gaaf Patries, ik ben heel blij voor je. Girlpower hihih.
Liefs en kus. -
16 April 2007 - 08:01
Marnie:
Wat bedoel je met nog een dag???/
Groetjes Marnie -
16 April 2007 - 09:11
Mama Mia:
Na een intens zwaar jaar, dan eindelijk de vrijheid en stijgende lijn op alle fronten. Met dit stralende weer kan dat alleen maar een mooie start zijn voor een fantastische toekomst, die helemaal jouw keuze is.
Gefeliciteerd dat je zo teruggekomen bent in het leven en dat je zo ontzettend veel liefdevolle vrienden en vriendinnen hebt, die dit allemaal hebben bewerkstelligd!
Petje af voor mijn oudste dochter!
Op naar een paar maanden rust(!!!) en dan naar India deze zomer.
Geweldig; we zijn trots op je.