Hallo allemaal

Blijf op de hoogte en volg Patricia Christina

16 September 2006 | ,

De voorbereidingen zijn getroffen. Op 14 oktober a.s. ga ik naar Zuid India. Jaren heb ik ervan gedroomd om terug te gaan en nu, nu is het bijna zover.
Afgelopen week heb ik mijn visum aangevraagd. Bij de ambassade kwamen mijn herinneringen aan dit land weer omhoog; het tempo, de taal, de ongekende nieuwsgierigheid en vooral de onge-organiseerdheid. HEERLIJK ik kan niet wachten om verder ondergedompeld te mogen worden in hun land dat zo godvergeten confronterend en tegelijktertijd ook weer zo mooi is!
Duizend-en-een-nachten-land here I come.
Het enige dat me nog rest is een buiktyfusprik halen. Ik ben al wel binnen geweest bij de KLM Travel Clinic. Heel dapper. Alleen voor informatie of dat prikje echt nodig is. Met naalden ben ik niet zo geweldig, dus uiterlijk 2 weken voor vertrek zit ik daar.

Zoals jullie denk ik al aanvoelen ga ik deze site tijdens mijn vakantie gebruiken om verslag te doen. (Hotmail schakel ik uit). Als het lukt dan zal ik vanuit daar ook wat foto's erbij plaatsen.
Voor nu een hele dikke kus,
Trixie

• 16 September 2006 - 08:55

Mandy:

He Patries,

Kaai gaaf dat het nu bijna zover is. Ik ga deze site gelijk toevoegen aan mijn favorieten zodat ik je goed kan volgen daar in het verre India. Geniet alvast van de voorbereidingen. xx

• 16 September 2006 - 09:13

Maurice:

Trixie, kan me nog herinneren dat jij een onschuldig prikke moest krijgen! Jezus, het leek wel of je in de HULK veranderde!

Voor de rest: go for it baby!

• 16 September 2006 - 09:15

Ellen Blad:

Heerlijk om naar India te gaan. Ben best jaloers op je...kun je me niet stiekum meenemen (haha).
    Zonder gekheid...heeeeeeeeeeeeeelveel plezier en ik kijk uit naar je ervaringen.
    dikke kus,
    Ellen

• 16 September 2006 - 11:15

Linda & Júlia:

Hoi Patries, wat ontzettend leuk dat je je droomreis gaat maken!!!
    Ontzettend veel plezier daar en ik kijk uit naar je berichjes...

Groetjes, Linda (& Júlia)

• 16 September 2006 - 11:33

TRUDY:

heeeee,,das leuk en natuurlijk ga ik je volgen op je reis,fantastisch! reis ik ok een klein beetje mee, kus kus en ciao

• 16 September 2006 - 15:31

Inge:

Ha die Trix

Wat leuk zeg!!! We zullen je reiservaringen zeker volgen!!!

Liefs Remon en Inge

• 16 September 2006 - 18:15

Marianne Blewanus:

Trix wat een leuk idee deze site ga zeker kijken goede reis en vooral onwijs veel plezier

• 16 September 2006 - 21:40

Marcel:

Hoi schatje
    Dat is kicken, ik vind het leuk dat je het gaat doen even iets voor je zelf geniet er van

Dikke Kus

• 16 September 2006 - 21:40

Marcel:

Hoi schatje

Dikke Kus

• 17 September 2006 - 10:12

Tinus:

lieve trix!! wat een uitdaging ... Ik ga er vanuit dat je met iemand dit avontuur aangaat, of niet? Ik hoop dat het een stuk beter met je gaat! My story vertel ik je binnenkort (voor je vertrekt). Dikke knuffel, Martine

• 17 September 2006 - 11:04

Bas En Daan, Julian En Jip:

Hey Patries,
    Wat een leuk bericht zeg!!! Wel een spannend idee, je nichtje aan de andere kant van de wereld....
    Hopelijk gaat alles naar wens en wordt het wederom een fantastische reis en een onvergetelijke ervaring.
    Wij wensen je heel veel plezier en we zullen je volgen.
    Liefs van ons.

• 17 September 2006 - 18:44

Mama Mia:

Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en toch nog gekregen!!!Een lang gekoesterde wens gaat dan toch nog in vervulling.
    We hopen dat je eindelijk deze afschuwelijke periode kunt gaan afsluiten en met deze reis een fantastische start gaat maken voor een nieuw leven. Geniet alvast met volle overgave van de voorbereidingen. Dikke kus van de "ouwetjes".

• 18 September 2006 - 07:39

Sonja:

Hola chica,

Wat een goed plan, zo'n blog en wat geweldig dat het alweer bijna zover is! Gelukkig zie ik je nog even voor die tijd! Muchos besos, Son

• 18 September 2006 - 09:10

Naat:

Hey Trixie,

Whoehaaaaaa!!!! Het is bijna zo ver!!! Lekker joh, nog een beetje voorbereiden en dan... EINDELIJK!! Ben benieuwd naar je verhalen.

Heel veel plezier & we gaan je volgen!
    Knuf

• 20 September 2006 - 09:10

Dees:

klinkt geweldig Trix!
    we gaan je vanuit dit saaie-nothing ever happens-kouwekikkerlandje volgen hoor! haha
    Heb alleen niet meegekregen of je nu alleen gaat of met vrienden(in)?
    anders meld ik me effe aan! hihi
    go trixi go!
    kus D-R-K-J o:)

• 24 September 2006 - 09:24

Astrid:

Trix,

heel veel plezier daar en natuurlijk ga ik je volgen op deze site.
    Doe voorzichtig en we zien je wel weer bij rem en deb.
    groetjes,
    astrid alvin en de kids

VEEL PLEZIER

• 25 September 2006 - 09:17

Barbara En Richard:

He Patries,

Wat goed dat je lekker op avontuur gaat! lekker iets voor jezelf en helemaal op jezelf aangewezen. Als we nog iets moeten doen dan horen we het wel.

groetjes en tot horens via de mail,
    Bar, Rich, Juul en luc

• 28 September 2006 - 19:14

Jet:

He lief trixje,

Echt super leuk! Het komt nu wel snel erg dichtbij,he?!
    Ik vind het wel een beetje spannend hoor dat je helemaal alleen naar India gaat! Ik zal iedere dag aan je denken en je zeker gaan volgen via deze site!! Je hebt het verdiend ZUS! Geniet maar lekker van de voorbereidingen en van je reis! Ik ben SUPER trots op je!!!!!

Dikke kus Jet

• 03 Oktober 2006 - 20:00

Bianca:

Wouw,supper Trix!!!

Komt wel goed!!

• 10 Oktober 2006 - 21:25

Mama Mia:

We zijn berentrots op je, hoe je je er de afgelopen tijd doorheen hebt geslagen en wéér alles hebt moeten regelen.
    Nog drie dagen en dan even alles van je afschudden in een fantastische omgeving en als herboren terugkomen.
    Klaar voor je nieuwe start in je nieuwe home.Maar eerst gaan genieten van je lang gekoesterde wens.Veel plezier en maak er wat van. De "ouwetjes"