Joehoe
Blijf op de hoogte en volg Patricia Christina
15 Oktober 2006 | India, New Delhi
Wat intrigeert me toch, wat trekt me toch naar dit land, waarom juist deze mensen? Als ik zo naar deze man aan het kijken ben, met zijn mooie grijze lange puntbaard - als een tovenaar - gaat de fantasie met me op de loop. Ik zit helemaal in de Oosterse sprookjes, de Efteling etc.etc. Ik weet zo weinig van deze mensen, zo weinig van hun wereld. Wat ben ik blij dat ik zodirect alle kans heb om nader kennis te maken.
Eenmaal in de lucht bespeur ik bij mezelf de eeuwig terugkerende gekke gedachten. Nou heb ik die wel vaker, dus ik zou niet zo raar op hoeven te kijken. Ik wil de wereld weer verbeteren. Ik stel mezelf de vragen hoe het komt dat we wel genoeg geld hebben voor die verrekte oorlog (miljarden), maar waarom kunnen we dat geld niet besteden aan het vullen van hongerige buiken. Hoe komt het dat alles en vooranmelijk de wereldleiders, zoveel invloed weten te behouden, terwijl we allemaal weten dat ze onwijs hypocriet bezig zijn ... Waarom doet niemand waar wat aan, waarom bundelen we onze krachten niet. Het is te bezopen voor woorden hoe het systeem werkt. Ikzelf heb nog niet een manier gevoden of een idee hoe ik het aan kan pakken, maar starten bij mezelf lijkt het best. Iedereen heeft recht op een leven met een vol buikje, op educatie, ontwikkeling, ontplooing en autonomie.... tja. Ik ben bevoorrecht. Ik kan en mag alles zeggen en doen. En kan overal naar toe. Totally blessed. Dat gun ik iedereen op deze bol. Vooral de meiden, onze toekomstige moeder die steeds belangrijker worden voor deze wereld.
Uiteindelijk zijn we vanmorgen in Cochin aangekomen. Heerlijk. Het stinkt niet hier, ik heb geen zwarte proppen in mijn neus en ik heb al een aantal dingen gezien en gedaan. Foto's zijn ook al veel gemaakt en ben al lekker op de thee geweest bij een aaantal locals, omdat ik absoluut geen zin had om tijdens een hevige regenbui buiten te blijven staan.... heerlijk.
Jongens ik geniet volop en kan bijna niet wachten op morgen. Voor nu, ik ga weer lekker eten en dan naar bed, want ik heb vannacht een nachtje overgeslagen.
Big hug vanuit Cochin.
Trixie
15 Oktober 2006 - 15:17
Deb:
Hi meid,
Geniet! Meer hoef ik je volgens mij niet te zeggen. Go Chivas! Dikke kus, Deb -
15 Oktober 2006 - 19:19
Trudy:
woooh ,je bent er en het klinkt veelbelovend the right spirits are with je!!zoveel nieuwe indrukken en zoveel nieuwe gedachten...laat maar gewoon binnenkomen en in nederland weer alles filteren lieve schat een heerlijke nieuwe dag morgen en ik nog 5 dagen en dan zit ik in maroc,,,een andere sprookjeswereld, zelf zien en dan pas geloven! kus CIAOOOOO -
15 Oktober 2006 - 20:32
Mama Mia:
Na deze vermoeiende reis,nu genieten van je nachtrust en dan op naar de tour!Maak lekker veel foto's dan kunnen we allemaal wat meegenieten.We kijken er vast naar uit.Kissie, kissie! moeders -
16 Oktober 2006 - 05:09
Naat:
Heyyyyyy Trixie!
Gaaf dat je er al bent. Hoop dat je ondertussen lekker bent uitgeslapen?!?!
Wens je heel mooi weer enne... ik zit te denken aan een tripje Amerika in November / December, maar dat hoor je t.z.t. wel.
Have fun!
Knuffffff!! -
16 Oktober 2006 - 09:35
Astrid:
hi,
Je bent al volop aan het genieten, lees ik. Veel plezier en geniet ze nog veder.
Doei -
16 Oktober 2006 - 09:46
Karin:
Ha Ordy,
Leuk om je zo te kunnen volgen. Ben benieuwd naar je verhalen. Have fun!
Groetjes Karin -
16 Oktober 2006 - 18:22
Jet:
Hallo lief zusje!
Geniet er maar lekker van! Ik ben apetrots op je! Ik denk aan je!!!
Een hele hele hele dikke knuffel van mij!
xxxxx Jet -
17 Oktober 2006 - 07:54
Barbara:
Nou Patries, wat een ervaringen al zeg! en dan ben je nog maar net op weg. Je zou wel een boek kunnen schrijven en al je verhalen, spirituele gedachtes en visies kunnen bundelen. ps dan wil ik wel het eerste boek gesigneerd hebben hoor!!
Geniet er nog van en we horen graag weer van je.
Barbara en Richard and the kids
17 Oktober 2006 - 16:52
Mandy:
He avonturier,
Ik ben heel trots op je dat je alles hebt doorgezet en dat je aan het genieten bent van al dat 'wonderlijks' om je heen. Maak er een fijne tijd van!
Sorry dat ik niets meer heb laten weten, maar ben net terug (1 uur) terug van 1 week Barcelona en ben het dus vergeten, maar de jouw pret zal dat vast en zeker niet drukken.
Liefs en kus, Mandy -
18 Oktober 2006 - 08:17
Dees:
Dag Lieverd,
Je moet een boek beginnen want je kan heeeerlijk schrijven! ik geniet met je mee alsof ik er ook ben en naast je sta. Geniet ervan en ik vind je supergeweldig!! dikke kus van ons allemaal en we kunnen niet wachten op het vervolg...
Liefs Dees, Rene Kai en Jil :o) -
18 Oktober 2006 - 16:39
Trudy:
heeeee meske hoe is het daar????Maroc komt ook dichterbij eerst nog veel werken..keep je in my mind.wens dat je het goed gaat kus -
20 Oktober 2006 - 12:58
Sonja:
Hi lieffie,
Wat kun je toch heerlijk schrijven!!! Vind dat je daar maar iets mee moet ;-)
Ennuh...het is hoog tijd voor een update dussuh...op zoek naar een internetcafé.
Enjoy sweetie!!!
Dikke kus en liefs Son